Surfin

Biura i magazyny firmy SURFIN.

W ramach  przedsięwzięcia dokończono przerwaną inwestycję (część północna obiektu)  poprzez nadbudowę piętra i adaptację parteru do aktualnych potrzeb Inwestora. Istniejące zaplecze socjalne w środkowej części obiektu pozostało bez zmian. Od strony południowej przedłużono halę o ok. 12 m z przeznaczeniem na dodatkową powierzchnię magazynową i zaplecze socjalne dla pracowników części magazynowej. Wejście główne powstało od strony południowej z bezpośrednim dostępem z parkingu. W parterze nowoprojektowanej części biurowej usytuowano reprezentacyjny hall wejściowy z recepcją i pokojem rozmów,  ekspozycję i dział handlowy obsługujący klientów z zewnątrz. Sala konferencyjna oraz biura prezesa zlokalizowane zostały na piętrze dokąd prowadzą schody bezpośrednio z hallu recepcyjnego.